Seha Yapı bin 77 konutluk Zermeram projesine başlıyor!

Seha Yapı bin 77 konutluk Zermeram projesine başlıyor!

Konyalı İttifak Holding’in şirketi Seha Yapı, 1.077 konutluk Zermeram projesine başlıyor. Konya’nın altın çağını yaşadığını söyleyen CEO Tahir Atila, bu dev projeyle şehre değer katacaklarını belirtti

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, Konya’da 800 milyon lira yatırım değeri olan ‘Zermeram’ projesini satışa çıkardı. 320 bin metrekare alan üzerinde, 1.077 konuttan oluşan proje, şehirdeki en büyük su temasına sahip. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, Konya’nın Türkiye’nin yükselen şehirleri arasında dikkat çektiğini belirterek, “Seha Yapı olarak Konya’nın yükselişine eşlik edecek, Konya’nın ‘altın çağı’ diyebileceğimiz bir dönemde, şehre ve insanına artı değer katacak bir eser inşa ediyoruz” dedi.

Anadolu’nun en önemli yapı markalarından biri olduklarını belirten Tahir Atila, şunları söyledi:

“Özellikle Konya’da, sektörün trendlerini belirleyen öncü rolde ve lider bir pozisyondayız. Son dönemde almış olduğu kamu yatırımları, ülkemizin siyasi ve sosyal istikrarına olan katkısı ile Konya, Türkiye’nin yükselen şehirleri arasında dikkat çekiyor. Projemizi, Konya’nın ‘altın çağı’na kendi alanında öncülük edecek şekilde dizayn ettik.”

Villa ve yalı da var

Konya’nın en büyük imarlı arazisi üzerinde hayata geçirilen Zermeram’da fiyatlar 295 bin TL’den başlıyor. Projede, bahçe dubleks, villa ve yalı da yer alacak. Brüt 120 ile 1.052 metrekare arasında değişen konutlar, 2+1’den 6.5+1’e kadar farklı seçeneklere sahip.

Gedevet Rüzgarı’nı her mevsim alıyor

ZERMERAM’IN Konya’nın en büyük karma konut projesi olduğunu ifade eden Tahir Atila, “Zermeram, Konya’ya has olan Gedavet Rüzgârı’nı her mevsim alıyor. Gedavet Rüzgârı ile yaylalardan gelen temiz hava projemize ayrı bir özellik katıyor. Zermeram, şehir merkezi ile arasındaki 100 metrenin üzerindeki kot farkından dolayı tertemiz bir hava sunuyor” dedi. Atila ayrıca; seyir terası, vadileri, koyları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, göletleri, amfi tiyatroları ve alışveriş merkezi gibi üniteleri ile Konya’nın en ayrıcalıklı projesini oluşturduklarını dile getirdi.

6 bin 500 konut inşa etti

SEHA Yapı, son 5 yılda 6 bin 500’ün üzerinde konutun yanı sıra, alışveriş merkezleri, altyapı, köprü ve yol projeleri üreterek, Konya’nın yıllık en fazla konut üretme kabiliyeti ve kapasitesine sahip inşaat firması konumuna geldi. Şirket, bugüne kadar 3 milyon metrekareden fazla inşaat yaptı.
Vatan