Resim İstanbul Orman’da düşük taksitle ev sahibi olma imkanı!

Resim İstanbul Orman Sancaktepe fiyatları

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer verilen Resim İstanbul Orman Projesi, Sonbahar’a özel cazip ödeme seçenekleri sunuyor.

Proje hem doğanın içinde sağlıklı yaşamak hem de merkezi noktalara kolay ulaşmak isteyenlerin tercihleri arasında yer alıyor. Resim İstanbul güncel ödeme seçenekleri kapsamında 2 bin 800 lira peşinat, 2 bin 200 liradan başlayan düşük taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

Resim İstanbul Orman Evleri için ayrıca 48 ay firma finansmanı imkanı da bulunuyor. Resim İstanbul Aydos fiyatlar doğrultusunda projede fiyatlar 242 bin 500 ile 937 bin lira arasında değişiyor.

Toplam 81 bin 433 metrekare arazi alanına sahip proje üç etaptan ve toplam 28 bloktan oluşuyor. Yüzde 81,3’ü açık alanlara ayrılan projede; dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması olanakları bulunuyor.

Aydos Resim İstanbul Orman kapalı sosyal tesiste ise;  kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları mevcut.

Proje Samandıra – Kartal bağlantı yolu üzerinde inşa ediliyor. Resim İstanbul Orman konum olarak, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

20 soruda Resim İstanbul Orman projesi!
Resim İstanbul Orman iletişim;
Tel: 444 53 18
Resim İstanbul hakkında detaylı bilgi için tıklayın