2022 Dünya Kupası projeleri birçok alanda yapılıyor!

katar

Harcamaların sadece statlar için yapılmadığını belirten El-Emadi, ”Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında altyapı çalışmalarına 200 milyar dolardan fazla harcanmış olacak” dedi.

Katar’da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası projelerinin maliyetleri dudak uçuklattı. El-Emadi, “Stat dışında, otoyollar, havaalanları, limanlar ve hastaneler gibi birçok alana yatırımda bulunuluyor” dedi.

Katar’da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası için yapılan harcamalar hakkında ülke basınına değerlendirmelerde bulunan ElEmadi,

“2022 FIFA Dünya Kupası’nın altyapı yatırımları için haftada yaklaşık 500 milyon dolar harcıyoruz. Bu harcamalar, Dünya Kupası’na tam anlamıyla hazır olabilmek için 3-4 yıl daha böyle devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Harcamaların sadece statlar için yapılmadığını belirten El-Emadi, “Otoyollar, havaalanları, limanlar ve hastaneler gibi birçok alana yatırımda bulunuluyor. Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında altyapı çalışmalarına 200 milyar dolardan fazla harcanmış olacak.” şeklinde konuştu.

El-Emadi, altyapı çalışmalarının 2022’ye kadar tamamlanacağını da sözlerine ekledi.